Deutz-Fahr Tractor Logo
 
Despre noi
 

Tractoare
Pluguri
Utilaje De Pregatit Terenul
Semanatori
Distribuitoare Ingrasaminte
Masini De Erbicidat
Remorci Agricole
Masini Pentru Legumicultura
Cositori, Greble, Prese
Masini De Recoltat Porumb
Incarcatoare Hidraulice
Combine
Sere, Solarii
Sisteme De Irigat
Locuri De Munca
Promotii
Utilaje In Stoc


Despre noi

      S.C.AGRITECH S.R.L. firma cu capital 100% autohton, a fost infiintata in anul 2005 si are trei activitati principale: vanzari de tractoare si utilaje agricole, vanzari piese de schimb, service in garantie si post garantie pentru utilajele comercializate. Cu acest pachet complet de servicii ne adresam producatorilor agricoli din judetul Ialomita si judetele limitrofe, venind in intampinarea lor cu o consiliere competenta in alegerea marcilor si tipurilor de echipamente, cu tehnologii de ultima generatie, adaptate pentru lucrari simultane complexe de prelucrare-pregatire si insamantare a solului, generatoare de importante economii de combustibil. In aceeasi nota de grija fata de mediu, vindem si recomandam tractoare care functioneaza cu pana la 100% Biodiesel.
Societatea noastra este dealer al binecunoscutelor marci de tractoare Same, Deutz Fahr, Lamorghini, de asemenea suntem dealeri ai reputatilor constructori de utilaje: Angeloni, Forigo, MA Petrolati, Ubaldi, Ma/Ag, Ferrari, Agricola Italiana, Caffini, Badalini, Pietro Moro, Simon, Sip, Meprozet, Metaltech Servoplant.
Incepand cu anul 2007, am deschis centrul nostru integrat de vanzari si service din localitatea Ograda E60 nr.64, unde isi desfasoara activitatea agentii de vanzari si tehnicienii firmei. De asemenea, in aceasta locatie sunt expuse tractoare si utilaje agricole cu care pot fi facute demonstratii. Dotarea acestui centru este completata de ateliere mobile de service utilate pentru interventii in camp. Echipa noastra participa in fiecare an la expozitii de profil si demonstratii precum si la cursuri de specializare in Italia, Germania, Franta, Polonia si Slovenia.
Credem ca dezvoltarea agriculturii inseamna modernizare, in acest sens noi punem la dispozitie tehnologii si utilaje de ultima generatie. O vizita de o jumatate de ora va poate aduce un profit dublu la recolta urmatoare.
      Va asteptam,  
      Echipa Agritech
     
 
Copyright agritech-utilajeagricole.ro